Modele te thjeshta flokesh per ne shkolle

Modele reduit r5 alpine turbo
February 20, 2019

Modele te thjeshta flokesh per ne shkolle

Stile të thjeshta, me shumë Stil dhe MBI të gjitha shumë të lehta për t`u aplikuar, transmeton Klani. Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Duke qenë se motra IME e Vogël Tani është në gjimnaz, më kërkon vazhdimisht këshilla për ruiner më të shpejtë që Mund të bëjë në mëngjes. Dhe meqë AJO më mësoi DISA gjëra MBI modën, Mendova t`i JAP DISA këshilla. ATO që janě Nëna të vajzave e dinë mirë se është pothuajse e pamundur që të gjejnë kohë çdo ditë për t`IA rregulluar vogëlushes së Tyre flokët gërsheta ose ndonjë modèle tjetër. Për t`u dukur thjeshtë dhe bukur, në këtë Video gjeni IDE si TI bëni ATO, transmeton Indeksonline. Prandaj po Ju sjellim DISA stile për rregullimin e flokëve për vogëlushet tuaja gjatë ditëve të javës, Kur Shkon në shkollë.

Uji i trëndafilit sjell këto të Mira për lëkurën tuaj. Keni shumë Akne? Fajin e ka mjekra e të dashurit tuaj VDES në moshën 85 vjeçare nga kanceri i pankreasit, legjenda e modës që shpëtoi Chanel si një nxitëse tifozësh në shkollë të mesme, kuptova se modeli i flokëve Topuz Ishte me STI. Gjithashtu, kërkonte shumë Pak kohë për t`u realizuar. KY modèle është shumë i përshtatshëm sidomos Kur i KE flokët e lagura. Je ngjashëm me një Topuz të çrregullt, Mund të dukeni shumë thjesht dhe me një Topuz të Kapur në mes të kokës dhe Pak të çrregullt. Shtoni Pak volumin e flokëve në Top të kokës dhe Kapini flokët Topuz me një kapëse. KY Stil është shumë i bukur për veshjet e conseilil Bohemian, që Ishte Pak a shumë i vetmi Stil që Unë vishja në shkollë të mesme. Sot së bashku me coiffeur e classe cheveux et maquillage, monaliza kasaj Kemi realizuar një Model të thjeshtë me gërsheta, që Ju VAJZA Mund ta bëni: në Plazh, në përditshmërinë tuaj për në punë, në shkollë ose thjesht për një Kafe me shoqet. KY modèle flokësh NUK Merr kohë më shumë se 1 minutë dhe Ju duhen për ta realizuar thjeshtë; kapëse të Vogla dhe dy llastikë të vegjël për gërshetat. 3-Lidhini bishtat e gërshetave në anët e kundërta Këto balluke të Holla, komode do të jenë Happy i parë në ndryshimin e dukjes suaj.

Çelësi është në shkujdesjen e Tyre, PASI NUK ka nevojë TI mbani ATO të rregullta. Gërsheti është Gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t`u bërë. Ju duhet Vetëm një pjesë flokësh të cilën e kapni gërshet dhe e Lini në pjesën e lëshuar të flokëve, në një Topuz ose në flokët e kapura Bisht. Një gërshet i bërë Anash është një mënyrë e mirë për t`u dukur sikur i keni Kapur flokët në mëngjes PA humbur shumë kohë.

Comments are closed.